DonkeySjot – Panta Rhei 4-11

Ondanks onze toch wel grote kern krijgen we slechts vier spelers bij elkaar (Frederic R., Jens, Jonas en Filip) en wordt Dominique, de schoonbroer van Jonas, nog snel aangesloten. Geen vervangingen dus en het veld in Merelbeke is zeker niet het kleinste. De tegenstander treedt met zeven aan. De gladde vloer telt voor beide ploegen. Het zal een kort verslagje worden. Te veel goals, te veel frustratie, …

We slagen er al van in het begin in om niet goed te voetballen. Slecht inspelen, onnodig balverlies, … en krijgen zo al snel een te makkelijk doelpunt tegen. Verdedigend doen we ons werk, maar aanvallen komen we er niet uit. Voor we mogen rusten mag een tegenstander nog vrij door het centrum wandelen en scoren: 0-2.

DonkeySjot - PantaRhei 4-11


In het tweede kwart slagen we er in om een keer te scoren (wie anders dan Jens) en leggen we nog enkele combinaties op de mat, maar meestal ondergaan we de wedstrijd en we krijgen nog twee tegengoals. We draaien met 1-4.

In het derde kwart starten we met Dominique achteraan en Filip op het veld. We krijgen eerst nog enkele tegendoelpunten, waaronder een penalty na hands, maar Jens scoort nog twee keer, waaronder een schepcorner. Met nog wat tegendoelpunten komt de stand na drie kwart wedstrijd al op 3-9.

In het laatste kwart komt Filip weer achteraan. We zetten nu veel sneller druk, hadden dit misschien vroeger in de wedstrijd moeten doen, krijgen nog wat kansen wat resulteert in een tweede schepcorner. Weer Fré voor Jens en 4-9. Kan het nog? Neen, we krijgen zelfs nog twee tegendoelpunten waardoor de eindstand op zware 4-11 cijfers komt te staan. Een tegenstander krijgt nog geel na een lichte fout op Jens (maar ze maakten veel kleine fouten om ons af te stoppen, en de scheids had hen gewaarschuwd) en ook aan onze kant krijgt Dominique geel na een te felle ingreep.

Met wat wisselmogelijkheden en iets meer geloof in eigen kunnen had het een andere wedstrijd kunnen zijn. Misschien een ideetje voor de terugwedstrijd? Laten we deze match gewoon snel vergeten en vooruitkijken naar volgende week.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s