DonkeySjot – Skilluminati 3-14

We spelen in het verre Oosterzele en volgende spelers treden aan om de strijd met de subtopper aan te gaan: Filip, Lars, Senne, Ruben, Fré, Thomas en Jonas. Jens is geel-geschorst, maar komt ons wel aanmoedigen. Edwin daarentegen kan er voor een keer niet bij zijn.

De jongere tegenstander grijpt ons meteen bij de keel en drukt ons meteen achteruit. We verdedigen echter goed en proberen snel tegen te prikken en zijn zelfs enkele keren (bijna) gevaarlijk. Jonas krijgt een gele kaart voor een stevige duw bij het verdedigen van de bal. Er valt na balverlies toch een tegendoelpunt te betreuren en mogen we even gaan uitpuffen met een 0-1 achterstand.


In het tweede kwart hetzelfde spelbeeld. We vechten voor elke bal, krijgen wat kansen maar als de bal tussen de palen gaat, redt de laatste man telkens, en komen zowaar aan een vierde corner. Fré voor Ruben. We stonden echter al meer goals achter, want konden het niet blijven belopen en gaan rusten met een 1-5 achterstand.

De veer is gebroken en in het derde kwart en we krijgen er nog eens vijf tegen de netten. Verder dan een corner en een bal op de paal komen we niet. De spanning onderling begint ook te stijgen. (en ik zwijg over de scheidsrechter die de vele fouten aan de overkant laat passeren).

In het laatste kwart proberen we nog terug te vechten. We krijgen alweer een vierde corner en dit keer kopt Jonas de assist van Fré binnen. Aan de overkant vallen de tegengoals te gemakkelijk, veelal op counter. Na alweer een uitbraak van Ruben heeft de scheidsrechter eindelijk door dat een alleen doorgebroken speler en krijgen we eindelijk een schepcorner (alhoewel, de tegenstander kreeg geen kaart, de zoveelste dwaling). Weer Fré voor Jonas en de eindstand komt op een beschamende 3-14.

De jonge tegenstander was veel sterker dan ons vandaag en heeft dan ook verdiend gewonnen. Wij moeten proberen onze frustraties niet op elkaar uit te werken.
Op naar een betere terugronde volgend jaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s