DonkeySjot – FC Kroket 10-0 (voorronde FTC)

In de voorronde van de Full Time Cup spelen we tegen een middenmotor uit de vierde reeks. In een vuile sporthal (zand, spanbandjes en plastic dopjes op de vloer) van HGE geraken we maar nipt aan 5 spelers: Filip krijgt Jens en Thomas voor zich en Ruben en Jonas zijn de voorlinie.

Van in het begin is duidelijk dat we sterker zijn dan de sympathieke tegenstander. Ruben en Jonas zetten ons snel op 2-0 voorsprong. Filip heeft nog geen bal gezien. Letterlijk.

In het tweede kwart hetzelfde spelbeeld. Eenrichtingsvoetbal, al probeert de tegenstander wel om combinaties te maken. Maar aan de goal komen ze niet echt. We morsen met de kansen, maar Ruben scoort wel nog twee keer. We gaan rusten met een 4-0 voorsprong.

In het derde kwart moet Filip 1x tussenkomen bij een vrije trap. Maar aan de overzijde vallen de doelpunten, gemaakt door alweer Ruben, opnieuw Jonas en Jens die ook zijn doelpuntje meepikt. Nog een kwart te gaan met een 7-0 voorsprong.

In het laatste kwart moet Filip al twee reddingskjes doen, telkens met de hak, maar Thomas mocht ook een keer scoren en Ruben legt er nog twee ‘in het mandje’. We misten deze wedstrijd nog twee schepcorners en nu lijkt het wel of het was een forfait-wedstrijd 😉

Op naar de volgende ronde tegen de bevriende FC De Daltons.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s