DonkeySjot – Oud Yzer 7-10

Het is krabben om aan spelers te geraken en uiteindelijk dagen we met zes op: voor Filip staan Fré en Lars, vooraan Jens en Benny en Katlijn zit klaar om in te vallen. De tegenstander is voltallig aanwezig. Hieronder een kort verslagje, want pas dagen later geschreven en heel wat details zijn al vergeten.

Het eerste kwart is voor ons. We zijn de gevaarlijkste ploeg en de tegenstander geraakt niet aan de overkant. Al komen we wel met geluk voor als een diepe bal/voorzet van Fré door een ijzeren verdediger per ongeluk over hun laatste man in doel wordt gekopt. Via Benny en de vanuit alle hoeken schietende Jens scoren we nog 2x zelf, maar verdween er ook een slecht gericht maar afgeweken schot tegen onze netten. We zien echter ook Lars al snel uitvallen met een pijnlijke enkel, waardoor Katlijn meer dan verwacht (de rest van de wedstrijd) aan de bak moet.

In het tweede kwart worden de rollen omgedraaid. Filip schat een afgeweken bal vol effect verkeerd in (een controle kunnen we het niet noemen, knipoog) en de bal verdwijnt via de paal in doel. Onze verdediging wankelt, de tegenstander begint er in te geloven en dezelfde speler (nummer 3) legt er in dit kwart nog drie tegen de netten. Vooraan wil de bal er niet meer in. We hebben ook wat pech met enkele beslissingen van de scheids (handsbal laatste man, fout niet gefloten waardoor er een doelpunt valt, …).

In het derde kwart nemen we het heft weer in eigen handen. Fré schept voor Jens een vierde corner en Fré scoort zelf ook nog een keer. Aan de overkant (allee, vanop eigen helft) mag de tegenstander de bal langs achter tussen de benen halen, maar legt de bal dan wel mooi in doel. Ondertussen een dispuut tussen Filip en hun nr 3 die niet sportief kan zijn na het maken van een fout. De onenigheid duurt de rest van de wedstrijd verder, maar wordt na de match bijgelegd. We gaan, ondanks nog enkele kansen voor ons, nog een keer drinken met een 6-6 stand.

Maar … het laatste kwart zonder vervangingen gaan we fysiek ten onder, vallen er gaten en ook doelpunten (aan de verkeerde kant). Een voorzet wordt in eigen doel gewerkt, balverlies leidt tot een dodelijke counter, … Zelf scoren we nog een keer via een lichte penalty (duidelijk hands, maar wel omdat de speler zijn evenwicht verloor en al vallend de bal raakte), maar de stand is duidelijk: 7-10 verloren.

Twee verlieswedstrijden op rij is jammer en is al lang geleden. We beginnen het seizoen met een valse noot. Hopelijk kunnen we het tij volgende wedstrijd keren 😮

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s