DonkeySjot – Concrete United 8-11

Het was even twijfelachtig of we wel aan vijf spelers zouden geraken in het verre Nazareth, maar er daagden uiteindelijk zelfs 7 spelers op om het in de kleine zaal op te nemen tegen het nog ongeslagen zestal van Concrete United. Filip krijgt Senne, Fré en/of Thomas voor zich en vooraan rekenen we op Benny, Jens en Jonas.

We hebben nog niet goed door dat de wedstrijd begonnen is, of de bal ligt al in ons doel. Balverlies, een carambole en een vrijstaande speler aan de tweede paal en na twee (2!) minuten kijken we al tegen een 0-3 achterstand aan. 😮 We herpakken ons, de tegenstander neemt wat vaart af en Jens kan de score milderen voor het eerste kwart wordt afgefloten.


In het tweede kwart gaan we op zoek naar doelpunten, maar laten zo ook veel ruimte vallen. Benny scoort wel twee keer in deze dertien minuten, maar we krijgen er te makkelijk ook nog vier om de oren. We gaan rusten met een 3-7 achterstand.

Na de rust gaat het beter, maar scoren wil maar niet lukken. De bal gaat te vaak naast, voorlangs en over. Enkel Jens kan een schepcorner binnen koppen en Filip moet alweer twee ballen uit de netten halen: 4-9.

In het laatste kwart zijn we eindelijk wat aangepast aan het kleine veld en beginnen we beter te voetballen. Te laat, want we scoren ‘maar’ vier keer (2x Benny, een keer Jens en ook Jonas pikt zijn goaltje mee) en krijgen er, ondanks enkele reddingen ook nog twee binnen omdat we alleen nog maar dachten aan aanvallen. Eindstand dus 8-11.

We hebben in de tweede helft goed terug gevochten, en lieten ook nog wat mooie combinaties zien, maar we schoten veel te laat wakker. Zo snel drie doelpunten op achterstand komen en daarna ook nog te makkelijk tegendoelpunten slikken … in combinatie met zelf moeilijk te kunnen scoren … Zo gaat het ene moeilijk seizoen worden. We hebben nu een weekje rust en dan op papier een haalbaardere tegenstander (waar we echter twee seizoenen geleden ook telkens van verloren zijn). Maar toch … die 0 (en die laatste plaats) moet van de tabellen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s