DonkeySjot – Oxfarm Gent 3-7

Een verplaatsing naar Nazareth en we geraken aan zes spelers voor dit duel in de kelder van het klassement. De tegenstander heeft 4 punten, wij 2. Een overwinning is een must. Jens keert terug uit blessure en gaat in de goal staan. Verder staan Filip, Jonas, Thomas, Ben en Benny op het veld.
We spelen niet in de kleine zaal, maar omdat er nog een volleybalwedstrijd bezig is, spelen we toch op een klein veld over de breedte van het veld.

Het is de tegenstander die de meeste druk zet en in het eerste kwart ook 0-1 voor komt en wat corners verzamelt. Aan de overkant krijgen we de bal niet gekadreerd.


In het tweede kwart eenzelfde spelbeeld. De tegenstander iets gevaarlijker dan ons, en wij komen niet verder dan schoten uit de tweede lijn. Eenzelfde score en we draaien met 0-2.

In het derde kwart valt er weer een tegentreffer en dan krijgt Benny een lichte tik en de uitstekende scheids fluit een penalty. Jens trapt hem binnen. We sluiten weer aan: 1-3, maar in plaats van de aansluitingstreffer, krijgen we er nog twee tegen, waarvan een penalty na duwwerk van Jens. Nog een kwart om een 1-5 achterstand op te halen.

Het laatste kwart is beter. We zetten meer druk. Een schot van Benny wordt gepareerd, maar Ben staat op de juiste plaats om zijn eerste voor DonkeySjot te scoren. Maar ook aan de overkant wordt er gescoord. Jens schiet dan nog van ver eentje binnen, maar ook de tegenstander scoort er nog eentje.

We eindigen na een zwakke wedstrijd met de tweede zwaarste nederlaag van het seizoen (4 tegendoelpunten meer) en moeten onder ogen zien dat het nog een lang seizoen gaat worden, met vijf punten achter op de voorlaatste en al tien op de derdelaatste.

Maar er is ook een beetje goed nieuws: we hebben mogelijk een sponsor en nieuwe truitjes. Hopelijk geven die ons een nieuw elan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s